bedrijfspand-breda.nl: Koop of huur een bedrijfspand in Breda

Koop of huur een bedrijfspand in Breda

Vind een beschikbaar bedrijfspand in Breda!

Op bedrijfspand-breda.nl vindt u alles dat u nodig heeft met betrekking tot bedrijfspanden in Breda. Lees onder andere over de voor- en nadelen voor uw bedrijf van het hebben van een bedrijfspand in Breda. Daarnaast kunt u meteen het actuele aanbod vinden via onze site. 

Bredase ondernemer vindt dat de overheid haar macht misbruikt

Bredase ondernemer Ron Rodie heeft in de afgelopen periode meerdere invallen van de Politie meegemaakt in zijn gelijknamige werkplaats. Dit heeft te maken met zijn associatie met motorclub Kings Syndicate. Naar eigen zeggen wordt hij daardoor gelijk als crimineel bestempeld. Volgens de burgemeester van Breda is deze aandacht resultaat van de manier waarop Rodie zich in de media profileert. Lees hier het volledige artikel

Online supermarkt Picnic opent groot distributiecentrum in Eindhoven

Online supermarkt Picnic blijft in rap tempo doorgroeien en bouwt daarom een 18.000 vierkante meter groot distributiecentrum in Eindhoven. Het distributiecentrum wordt vanaf mei 2019 in gebruik genomen en moet gratis boodschappen gaan leveren aan Breda en Tilburg. Lees hier het volledige artikel. 

Twee mensen zijn door een vreemde lucht in een Bredaas bedrijfspand onwel geworden

Een tweetal is bij een bedrijfspand aan de Havermansstraat in Breda vrijdagochtend onwel geworden. De brandweer doet onderzoek naar het incident en verricht metingen. De twee slachtoffers zijn in de ambulance onderzocht, waaruit bleek dat een ziekenhuisbezoek niet nodig was. Lees hier het volledige artikel

DHG verkoopt meerdere bedrijfspanden aan M7

DHG heeft drie panden in Breda en Almere met een totale oppervlakte van 37.225 m2 verkocht aan M7 Real Estate. Het gaat om twee panden in Hazeldonk te Breda en een derde op de Damsluisweg te Almere. Het volledige artikel  

Werkplaats Breda omgetoverd tot evenementlocatie

Inmiddels zo'n 5 jaar geleden is een oude werkplaats van een Renaultgarage omgebouwd tot evenementlocatie. En met succes. Het pand is gelegen aan de rand van het centrum van Breda is heeft recentelijk de nieuwe naam STRND (spreek uit als strand) gekregen. Bij binnenkomst is de verbazing van bezoekers vaak groot. Door de indeling van het pand is alles mogelijk. Lees meer over deze oude werkplaats in Breda hier! 

Mega magazijn in Eindhoven, Breda als distributiepunt

De online supermarkt Picnic opent een nieuw magazijn in Eindhoven. Dit magazijn zal mega groot worden, bijna drie keer zo groot als de 3 voorgaande distributiecentra van Picnic bij elkaar. Het distributiecentrum zal worden gebruikt om magazijnen in andere steden, zoals Breda, producten te leveren. In Breda levert het bedrijf al boodschappen aan huis, en men verwacht dat dit ook in Eindhoven in de toekomst zal gebeuren. Meer weten? Klik dan hier. 

Politie grijpt in bij een uit de hand gelopen ruzie in een kantoor in Breda

De politie is uitgerukt naar een kantoor in Breda waar een werknemer met geweld dreigde vanwege ontevredenheid over het salaris. Het zou gaan om een hoofdkantoor van een uitzendbureau. De politie wist de rel te stoppen en volgens een woordvoerder van de politie is niemand aangehouden. Lees hier meer!

Magazijn in Breda

Abbott Logistics heeft de prijs gewonnen van meest veilige en arbeidvriendelijke werkplek in het magazijn. Deze prijs is een grote eer en hebben ze dan ook met trots terug mee naar huis genomen. Tijdens de vakbeurs Logistica waren er verschillende prijzen en categorieën, waarvan arbeidvriendelijkheid er een van was. Lees hier het volledige artikel.

ABN amro sluit kantoor in Breda

ABN Amro sluit haar kantoor in Breda prinsenbeek. De sluiting van het pand is het resultaat van een afname van klandizie. Door het internet komen klanten steeds minder vaak naar het kantoor. Het kantoorpand zal worden verkocht en de werknemers zullen elders in Breda aan de slag gaan. Lees hier meer over het kantoor in Breda.        

Bedrijf in Breda komt met innovatieve oplossing voor magazijnruimte tekort

In Breda beweert een bedrijf de oplossing gevonden te hebben om het tekort aan magazijnruimte op te lossen. Bedrijven krijgen via het bedrijf de mogelijkheid om leegstaande magazijnruimte te benutten door deze volledig of deels te huren. Lees hier meer.